OVERONS

20200831_214611_edited.png

Foto: Peggy Hoe Photography

Hi there! Ik ben Shereen Faye, oprichtster van DE KINDERPSYCHOLOOG. 

In 2007 heb ik de opleiding Onderwijs- en Ontwikkelingspsychologie afgerond met een Master of Science degree. Gedurende mijn carrière heb ik ervaring opgedaan met ontwikkelings- en opvoedkundige zaken rondom het jonge kind (0-12j). 

Twee jaar na mijn afstuderen werd ik moeder van mijn zoon Mica en kwam ik direct tot de ontdekking dat niet al het gedrag van kinderen af te leiden is uit 'de boeken' en dat niet alle pedagogische strategieen universeel zijn. Inmiddels ben ik moeder van 3 kids en is de dagelijkse struggle real maar ik geniet bewust van onze kinderen. 

Ik geloof in 3 dingen:

Ieder kind is uniek en verdient een unieke behandeling

Wanneer je vanuit de krachten & talenten van het kind werkt, kun je groei realiseren. 

Om in korte tijd positieve en blijvende veranderingen bij jouw kind te realiseren, zul jij samen met jouw kind een groeireis moeten doormaken.

 

Als moeder van de zogenaamde 'millenium kids' zullen we de boeken moeten loslaten en nieuwe strategieën moeten hanteren. Om deze reden ben ik zelf aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een nieuwe wijze van werken met kinderen en hun moeders. Aan de hand van bewezen strategieën bied ik een geheel nieuwe methode aan waarmee jij echte groei bij jouw kind kunt realiseren. 

SO LET'S GO!

ONLINE AAN DE SLAG MET 

DE KINDERPSYCHOLOOG (2).png