BEN JIJ OP ZOEK NAAR EEN SPECIALIST 

OP HET GEBIED VAN:

- KWALITEIT EN BELEID IN DE KINDEROPVANG

- COACHING VAN JOUW PEDAGOGISCHE TEAM

(Don't look any further!)

Boek nu een vrijblijvende afspraak en ik vertel je meer over hoe ik jou kan ontlasten als het gaat om jouw kwaliteit/beleid & het coachen van jouw team.

Met mij in huis heb je een klankbord voor het directie & het management team. Een ervaren pedagogisch coach als inspiratie voor jouw team. Een steunpunt voor ouders & kinderen 'in house'. 

150094749_1591422444386935_5891695768096
Mijn ervaring

BEN JIJ OP ZOEK NAAR EEN SPECIALIST OP HET GEBIED VAN BELEID & KWALITEIT? EEN PEDAGOGISCH COACH DIE JOUW TEAM KAN DOEN GROEIEN  ?

Tijdens mijn masterthesis deed ik onderzoek naar een 50-tal kinderdagverblijven in Rotterdam. Samen met de GGD Rotterdam heb ik de kwaliteit onderzocht en deze in kaart gebracht. De jaren hierop volgend heb ik deze kennis in de praktijk gebracht en verschillende kindercentra opgezet/geherstructureerd naar kwalitatief uitstekende organisaties. Het meekrijgen & coachen van de pedagogisch medewerkers was hierbij 1 van de speerpunten.
 
Wil jij een verbetering in de kwaliteit en het pedagogisch beleid van jouw organisatie? Wil jij een team dat 1 op 1 loopt met jouw kwalitatieve beleid? 
image000021602694875944.jpeg
LET ME HELP YOU!
Ik ben Shereen Faye, Onderwijs- en Ontwikkelingspsycholoog en specialist in de kinderopvang.
Laten we samen in gesprek gaan en kijken waar ik kan adviseren of ondersteunen.
'LET'S SET SOME GOALS!'